Over ons

Fire! Brandwerende en kogelwerende glasconcepten.

Brandwerende beglaasde concepten

Fire! ontwikkelt, levert en plaatst kritische glasconcepten in de utiliteitsbouw.

U kan op Fire! rekenen.

De missie van Fire! is creatief omgaan met ruimte, lichtinval, comfort en veiligheid.

Onze visie op de toekomst

Het totaal “ontzorgen” van onze klanten door het leveren van innovatieve brandwerende raam- en deurgehelen in glas, rekening houdend met esthetiek, transparantie, en functionaliteit.

Fire! uw partner voor kritische beglaasde concepten

Welke uitdaging u ook hebt, wij bieden u transparantie, maximale lichtinval en contact met de omgeving.

Vanuit onze kennis en ervaring, maar vooral onze passie voor innovatie inspireren wij u om kritische glasconcepten te implementeren in multi-functionele ruimtes. Waarbij functionaliteit, creativiteit, transparantie en maximale lichtinval hand in hand gaan.
Alles op maat van uw wensen en noden.

Fire! biedt een totaaloplossing aan, van ontwerp en ontwikkeling over productie, levering en montage tot onderhoud en service. Alle concepten, in staal, aluminium, hout en glas voldoen steeds aan de strengste normen en eisen op het vlak van brandwering (EI30 tot EI120), geluiddemping en inbraakveiligheid. Bovendien stemmen we alle concepten ook esthetisch op elkaar af.

Deze klantgedreven, integrale aanpak biedt talrijke voordelen. Zo heeft u één aanspreekpunt voor uw kritische glasconcepten.
Vanuit goede afspraken, degelijke voorbereiding en snelle responstijden respecteren wij uw timing.
Door grondig overleg, en het opmaken van uitvoeringstekeningen elimineren wij onvoorziene omstandigheden bij levering en/of plaatsing op de werf.
Na oplevering kan u op ons blijven rekenen voor onderhoud, service en eventuele herstellingen.

Wij zijn trots op onze verwezenlijkingen en referentieprojecten!
We kijken vol vertrouwen naar de toekomst en samen met onze bekwame werknemers is Fire! een geloofwaardige en betrouwbare partner met veel aandacht voor klanttevredenheid, kwaliteit, respect voor mens en milieu, innovatie en duurzame relaties.